Unieke ligging

Welkom in Sint-Stevens-Woluwe: een veilige thuishaven aan de oevers van de Woluwe. Wol U ligt ingebed in een brede vallei waarin het water van de Woluwe zich een weg baant door het groen en waar alle nodige voorzieningen te vinden zijn. Ontdek in onze blogpost waarom Sint-Stevens-Woluwe jouw ideale thuisbasis zou kunnen zijn.

Shopping

Woluwe Shopping Center
Zaventem
Kraainem
Leuven
Brussel

Scholen

Engelstalige International Montessori School
Franstalige Diabolo school
Nederlandstalige Gemeentelijke Basisschool De Klimboom

Sport

Sportcentra
Fitnessruimtes
Voetbalvelden
Zwembad
Badmintonclub

Belangrijkste assen

E40
R0
R22

Natuur

Wandelen langs het Woluwepad
Nieuwe fietsostrade voor jouw deur
Park van Tervuren
Park Malou
Park des Sources

Openbaar vervoer

Metrostations Roodebeek en Alma
Busstation Annecy

Mensen willen vaker dan ooit de troeven van de stad combineren met de rust van het platteland

Een klein stukje geschiedenis

De Woluwe is verantwoordelijk voor de benaming van onder andere Sint-Stevens-Woluwe. De kleine rivier heeft een natuurlijke bron in het midden van het Zoniënwoud en kabbelt langs de hoofdstad over een lengte van zo’n 21 kilometer.  

Met haar zuivere water behoort de Woluwe tot een unicum onder de waterlopen van de Brusselse rand en biedt het een ideale habitat voor vogels en waterdieren, die fijn kunnen vertoeven in de diverse zijtakken en aanpalende vijvers.

Download de brochure

Snuif je graag vandaag al de sfeer op in deze knappe woonbuurt? Laat dan jouw gegevens achter en lees de interessante getuigenissen van het gedreven team achter Wol U. De brochure bevat ook extra bonusmateriaal dat je niet terugvindt op de website.

Slim wonen in de Brusselse rand

Zowel met het openbaar vervoer als met de wagen sta je vanuit Wol U vlot waar je wil zijn. Brussel heeft een aantrekkingskracht op jong en oud en biedt voor ieder wat wils. 
 
Ga flaneren op het Beursplein, shoppen in de hippe Dansaertstraat, eendjes vissen op de bruisende Zuidfoor of voor een prikje verse groenten scoren op de bruisende Zuidmarkt. Of ga je liever wat kunst en cultuur opsnuiven in de buurt van de Zavel of in een museum in het stadscentrum?

Meer weten over Wol U?

Laat jouw gegevens achter en onze vastgoedadviseur contacteert je om al jouw vragen te beantwoorden.

Contacteer ons

TELEFOON

0477 80 61 11

E-MAIL

sales@ion.be