Op zoek naar een zorgeloze investering?

De groene rand rondom Brussel vormt sinds jaar en dag een interessante markt voor investeerders. De nabijheid van de hoofdstad, de talloze verkeersaders die de gemeente doorkruisen, de ligging nabij de luchthaven en talloze bedrijven,… en dan hebben we het voorlopig enkel over de locatie. Ook het duurzame aanbod van Wol U vormt een mooie opportuniteit voor investeerders!

Investeren in een kwalitatief huurpubliek

Investeren in energie-efficiënte units, op een centrale en groene locatie, met alle faciliteiten bij de hand: daar staat Wol U voor. Sint-Stevens-Woluwe oefent een grote aantrekkingskracht uit op internationale bedrijven, met in het kielzog daarvan hoog opgeleide werknemers en expats. Investeren in deze gemeente, met zich op meerwaarde, een hoogstaand huurpubliek én een vlotte bereikbaarheid, resulteert in een zorgeloze verhuur voor jou.

Zicht op meerwaarde

De verkoopprijzen van appartementen in Sint-Stevens-Woluwe tonen zich al decennialang als waardevast en kunnen jaarlijks rekenen op een mooie meerwaarde, wat bij eventuele herverkoop een mooie surplus vormt bovenop jouw huurinkomsten. De hoge kwaliteitsnormen op energetisch vlak garanderen dan weer een lage operationele onderhoudskost, een jaarlijkse indexatie van de huur én een gunstige fiscale behandeling.

Download de brochure

Snuif je graag vandaag al de sfeer op in deze knappe woonbuurt? Laat dan jouw gegevens achter en lees de interessante getuigenissen van het gedreven team achter Wol U. De brochure bevat ook extra bonusmateriaal dat je niet terugvindt op de website.

Investeren in Wol U, betekent voluit investeren in duurzame units, stijlvolle architectuur en een meerwaardelocatie

Waarom investeren in Wol U?

  • Appartementen met ideale ligging
  • Grote huurmarkt dankzij aanwezigheid internationale bedrijven
  • Locatie met zicht op meerwaarde
  • Duurzame en veilige investering door optimalisatie van energie
  • Gebruik van kwalitatieve materialen en nieuwe systemen
  • Veilige investering in populaire regio

Vous souhaitez en savoir plus sur Wol U ?

Laissez vos coordonnées et notre conseiller immobilier vous contactera pour répondre à toutes vos questions.

Contactez-nous

TÉLÉPHONE

0477 80 61 11

EMAIL

sales@ion.be